Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerileri

12-01-2022 00:00
14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Sevgililer Günü hediyesi almak her zaman beklediğimizi belli etmesek de aslında çoğumuzun hayalidir. Hediye almak kadar sevgililer günü hediyesi vermekte önemlidir.

14 şubat sevgililer günü aşkı temsil eden bir tarih de olsa hediye söz konusu olduğunda herkes için stresli bir gün olabilir. Bir ilişkiniz varsa ve karşı taraf bu günü önemsemeyen biri ise; muhtemelen bu durum sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Aynı şekilde, hayatınızda romantik bir hediye alacak biri varsa, bu da bekleme süresinin stresli olmasına sebep olabilir. 

Ama her nasıl olursa olsun Sevgililer Günü kutlanmaya değer bir gündür. Bu günün kutlamaya değer olmasının en önemli sebeplerinden biri; ortaya çıkış hikayesidir.

Roma mahsullerinin doğurganlığına adanmış bir festival olarak ortaya çıkmış Sevgililer Günü, en azından o dönemi hatırlamak için bile olsa kutlanmaya değer. Aynı zamanda senede bir gün sevdiğimiz insanlara, sadece onları sevdiğimiz için hediye almak da kutlamaya neden olabilecek çok kıymetli bir sebeptir.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Erkek ve kadınlar her alanda olduğu gibi hediye seçimleri ve tercihleri konusunda da birbirlerinden çok farklı zevklere sahiptir. Bununla beraber özellikle hediye söz konusu olunca ortaya geniş bir yelpaze çıkıyor.

 
 
Farklılıkların zenginliği ile birlikte de Sevgililer Günü hediyesi için öneriler de birbirinden farklı olmaktadır. Sevginin; manevi duygular içinden en yüksek enerjiye sahip olması, maddiyattan ne kadar bağımsız olduğunu da gösterir. Bu yüzden de sevgililer günü hediyesi için dikkat edilmesi gereken; fiyatından çok, alınan kişiye ne kadar hitap ettiği ve o kişi için taşıdığı anlamdır. 

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi Erkek

Erkekler genel itibariyle cilt bakımı ve kişisel bakım alanlarında kadınlara nazaran daha az bilgilidir. Sevgililer Günü hediyesi olarak kişisel bakım ürünü tercih etmeniz; partnerinize yeni bir ilgi alanı sunacaktır.

Böylelikle hem partnerinizin cilt sağlığına katkıda bulunmuş hem de onun fiziksel görünüşüyle ilgilendiğinizi göstermiş olursunuz. Sevgililer Günü hediyesi erkek için kullanışlı olduğu takdirde çok daha kıymetli olacaktır.

1. Şık Bir Saat 

Erkekler aksesuar olarak sıklıkla saat tercih ederler. Bu açıdan sizin ve partnerinizin ortak zevkini yansıtan bir saat; Sevgililer Günü sürprizleri içinden en kalitelilerinden biri olabilir.

2. Özel Bir Parfüm

Koku her erkeğin vazgeçilmez ürünüdür. Özellikle beğendiği bir parfümü alıp hediye ettiğinizde partnerinizi çok mutlu etmiş olursunuz. 

3. Teknoloji Cihazları

Özellikle orta yaş erkekler kulaklık, oyun konsolu, tablet gibi teknolojik aletleri kullanmayı oldukça severler.  Partnerinizin ilgi alanına ilişkin olarak teknololik cihazlardan yapacağınız uygun bir seçim, hem eğlenceli hem de kaliteli bir Sevgililer Günü Hediyesi olabilir.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi Kadın 

Kadınların ilgilenmekten en keyif aldıkları konu cilt bakım ve güzellik konularıdır. Bununla beraber de özellikle doğal kişisel bakım ürünlerine çok ciddi rağbet ederler. Sevgilinizin cilt tipine göre yapacağınız cilt bakımı alışverişi onu çok mutlu edecektir. 

 

 

1. Cilt Bakım Kremleri 

Sevgililer Günü hediyesi olarak, partnerinize alacağınız cilt bakım kremleri onun sağlığı ve temizliği konusundaki hassasiyetinizi göstermenizi sağlar. Ayrıca tercihinizi cilt bakım kremlerinden yana yaparak değer verdiğiniz insanın bütçesine de olumlu yönde katkı yapmış olursunuz. Cilt bakım ürünlerinin kadınlar tarafından yoğun kullanıldığı göz önüne alınırsa, cilt bakım kremleri hediyesi sevgilinizi oldukça mutlu edecektir. 

2. Kullanışlı ve Şık Bir Çanta 

Kadınlar gardroplarındaki neredeyse her kıyafet için ayrı çanta bulundurur. Bu durum da erkeklere Sevgililer Günü hediyesi seçimi konusunda kolaylık sağlar. Özellikle doğru bir araştırmayla eksik olan renk ve tarzda alacağınız bir çanta, partnerinizin çok hoşuna gidecektir.

3. Makyaj Malzemesi

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak partnerinize makyaj malzemesi alarak onun güzelliğine ne kadar önem verdiğinizi gösterebilirsiniz. Bilhassa kullandığı ve tercih ettiği markalardan alınacak bir ürün ile, aynı zamanda onun ilgi alanlarını da yakından takip ettiğinizi ifade etmiş olursunuz. 

4. Kaliteli Bir Ayakkabı

Kadınların ayakkabı konusundaki tavrı ve tutkusu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Sevgilinizin tarzına en uygun ayakkabıyı almak oldukça isabetli bir Sevgililer Günü hediyesi olacaktır. 

 

 

En Sıradışı Sevgililer Günü Sürprizleri

Sevgililer Günü sürprizleri her 14 Şubat’ta en çok kafa yorduğumuz konulardan biridir. Hediye seçerken karşı tarafı en çok nasıl mutlu edebileceğini düşünen partnerler, bunu çoğu zaman sevgilisinin en büyük hayalini gerçekleştirerek yapmak isterler.

En sıradışı Sevgililer Günü sürprizleri kapsamında şu tavsiyeleri yapabilirsiniz.

Partnerinizin çok gitmeyi arzuladığı bir ülkeye uçak bileti almak ve burada eşsiz turistik birkaç gün geçirmek, sevdiğinize bırakacağının unutulmaz bir anı olabilir. Belki biraz masraflı olacaktır fakat partneriniz için yapacağınız böyle bir jestin ilişkinize çok şey katacağı kesin.

Sevginizin ölümsüzlüğünü göstermek için uygun şartları ayarlayarak partnerinizle beraber ağaç dikebilirsiniz. Böyle bir sevgililer günü süprizi aynı zamanda manevi değere de sahip olacaktır.

Partnerinizin çok sevdiği fakat gitmeye bir türlü fırsat bulamadığı bir sanatçının konserine bilet almak da güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Tabi bunu yaparken öncelikle beraber bir akşam yemeği organize etmek ve yemek esnasında  konser biletlerini göstererek süpriz yapmak çok daha manidar olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.