Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

At Kuyruğu Şampuanı Faydaları Nelerdir?

26-05-2021 00:00
At Kuyruğu Şampuanı Faydaları Nelerdir?

At kuyruğu şampuanı ne işe yarar konusuna geçmeden önce at kuyruğu bitkisinden bahsetmek konunun daha iyi anlaşılması açısından önem arz etmektedir. At kuyruğu bitkisi, equisetum arvense aynı zamanda ovma telaşı ve traş otu olarak da bilinen bir bitkidir. At kuyruğu bitkisinde elde edilen at kuyruğu şampuanı birden fazla faydasıyla, yüzyıllar boyunca yara iyileştiricisi doğal krem olarak kullanılmıştır.

At kuyruğu bitkisi ağaçlar kadar yüksekte büyümektedir. Tarih öncesi bitkilerin soyundan gelen at kuyruğu, zengin bir silika, kalsiyum ve diğer minerallerin kaynağıdır. At kuyruğundaki silika, protein moleküllerini birbirine bağlamaya yardımcı olur. Böylelikle de at kuyruğu şampuanı sayesinde cilt ve cansız saçın dokusu, tonunu iyileşir.

Egzama ve diğer tahriş olmuş cilt rahatsızlıkları için birer bir çare olan at kuyruğu bitkisi, Agarta Kozmetik tarafından yüzde yüz doğal bir şekilde şampuan haline getirilmiştir. Bağ dokusunu güçlendiren at kuyruğu şampuanı, arındırıcı bir büzücü olarak gözenekleri kapatır. Yeni cilt hücrelerinin üretimini uyaran at kuyruğu şampuanı, saç bakımında da oldukça faydalıdır.

Besleyici ve nemlendirici etkisiyle saç derisindeki kan damarlarını uyaran at kuyruğu şampuanı dökülmelere de iyi gelmektedir. At kuyruğu bitkisi yıllardır saç uzatma bitkisi olarak kullanılmıştır. At kuyruğu şampuanı da içeriğindeki silika sayesinde saçın güçlü kalmasına yardımcı olur ve saça canlılık ve parlaklık katar.

 

 

At Kuyruğu Şampuanın Faydaları Nelerdir? 

At kuyruğu şampuanı içeriğindeki üç temel bileşen sayesinde saçların beslenmesine katkı sağlar.

1. Silikon

At kuyruğu özündeki silikan, at kuyruğu şampuanı kullanıcılarının saçlarını kırılmaya karşı dirençli hale getirir. Doğal silika güçlü ve parlak saçlar için etkili bir bileşendir ve saçlarda büyümeyi destekler. 

Ayrıca at kuyruğu şampuanı saçları derinlemesine temizler ve saçlar için yararlı bir doku meydana getirir.

Saç büyüme hızını normale oranla iki kat hızlandıran at kuyruğu şampuanı, kepeği azaltırken kafa derisi kan dolaşımını da arttırır.

2. Kolajen

Saç bakımı için at kuyruğu şampuanı kullanmanın en önemli faydalarından biri de içeriğindeki kolajendir. Şampuan içerisinde bulunan kolajen saç sağlığı, kemik yenilenmesi için çok önemlidir. Kalsiyum ve kolajen desteğiyle at kuyruğu şampuanı saçlar için muazzam faydalar sağlar.

3. Antioksidanlar

At kuyruğu özünde antioksidan özellikleri barındırır. Serbest radikaller özellikle yaşlı insanlarda saç köklerine zarar verir. At kuyruğu şampuanı da bu serbest radikalleri antioksidanlar sayesinde uzaklaştırarak saç cilt bakımı işlevi görür.

Sizler için özel olarak üretilen at kuyruğu şampuanı ürününü incelemek ve uygun fiyatlara satın almak için https://www.agartakozmetik.com.tr/urun/agarta-dogal-sampuan-at-kuyrugu-400-ml sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.