Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

At Kuyruğu Şampuanı Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

12-08-2022 00:00
At Kuyruğu Şampuanı Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

Adını hazırlanan otun şeklinden alan at kuyruğu şampuanı son dönemde daha gür, güçlü ve sağlıklı saçlara sahip olmak isteyen kişilerin bir numaralı tercihi olarak öne çıkıyor. At kuyruğu bitkisi kullanılarak hazırlanan şampuan yüzyıllardır insanlar tarafından kullanılmıştır. 

Eski şifacılar tarafından merhem yapılarak yaraların iyileştirilmesi amacı ile kullanılan at kuyruğu daha sonra saçlara olan mucize etkilerinin keşfedilmesi ile bu alanda kullanılmaya başlanmıştır. Günümüzde kozmetik sektörünün daha da gelişmesi ile bu ürünler daha da çeşitlenmiş ve doğal ürünler daha etkin şekilde kullanılmaya başlanmıştır. 

At Kuyruğu Şampuanı Ne İşe Yarar?

Güzel görünümün olmazsa olması dolgun ve bakımlı saçlar için en çok tercih edilen ürünlerin başında at kuyruğu şampuanı yer almaktadır. Kadınların çalışma hayatında daha fazla yer alması ve artık kişisel bakıma daha özen gösterilmesi ile fön, düzleştirici, maşa gibi saça zarar veren ürünlerin yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanması ile ne yazık ki saçlar daha fazla yıpranmaya başladı. 

İşte at kuyruğunun mucize formülü tam bu noktada devreye girer, zayıflayan saçları besleyerek her bir saç telinin daha güçlü olmasını sağlar. Dipten uca beslenen saçlar daha canlı ve parlak görünür. Özelliklede hızlı yağlanan ve yağlı görünüme sahip olan canlarda bu görüntüyü ortadan kaldırması ile tercih edilir. Düzenli kullanımı ile saçların dökülmesini engellerken aynı şekilde saçların hızlı uzamasını sağlar. 

At Kuyruğu Şampuanı Nasıl Kullanılır?

At kuyruğu şampuanı kullanmak isteyen kişilerin düzenli kullanımı çok önemlidir. Tamamen doğal ve bitkisel bir formüle sahip olması nedeniyle sık kullanımında bir sorun olmadığı gibi aksine etkisi daha fazla ortaya çıktığı için tavsiye edilmektedir. Düzenli kullanımı ile saçların dökülmesini engellediği gibi yeni bebek saçlarının ortaya çıkmasını sağlar. 

 

Şampuan ıslak saça uygulanır ve bol su kullanılarak köpürtülerek saçlar yıkanır. Daha sonra yine saç tamamen şampuandan arınana kadar bol su ile durulanır. Doğal kozmetik ürünler arasında yer aldığı için aynı gün içerisinde dahi birden fazla kullanılmasında hiçbir sakınca yoktur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.