Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Domates Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

30-08-2022 00:00
Domates Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

Domates sabunu günümüzün sıklıkla tercih edilen doğal güzellik ürünlerinin başında gelir. Saç ve cilt hücrelerini yenileyerek tazeleyen özel bakım sabunu cilt sağlığını koruyan, tedavi eden önemli faydalara sahiptir. İçeriğindeki likopen, çinko, lutein, zeaksantin, flavonoidler cilt elastikiyetini artırarak ince çizgi ve kırışıklıklardan korunmanıza yardım eder. Cilt tonunu eşitleyen özel bakım sabunu cildinizi aydınlatarak daha estetik, hoş, genç, diri görünmenize yardım eder.

Domates Sabununun Faydaları Nelerdir?

Domates sabununun faydaları içeriğindeki yüksek likopen içeriği ile saç, cilt dokusu üzerindeki iyileştirici etkisiyle dikkat çeker. 

Cildinizi yenileyerek daha genç, diri görmenize olanak sağlayan domates sabununun faydalarından bazıları şunlardır: 

Cilt kırışıklıklarını önleyen özel bakım sabunu cildinizi ölü hücrelerden arındırarak yeniler. 

Sivilce ve lekeleri yok eder. Akne, sivilce, mantar, alerjen oluşumlarını gidererek yenilerinin oluşmasını engeller. 

Gözenekleri sıkılaştıran gençleştirici özel bakım sabunu, siyah noktalardan kısa sürede kurtulmanıza yardım eder. 

Yaşlanmayı geciktirerek cildinizin daha ışıltılı, canlı ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunur. 

Yağlı cilt tipi için ideal olup yağ oranını dengeleyerek cildi derinlemesine besler. 

Kuru ciltler için de tavsiye edilen özel üretim sabun cildi nemlendirerek oldukça pamuksu, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar.

Domates Sabunu Ne İşe Yarar?

Domates sabununu kullananlar cildi derinlemesine besleyen, yenileyen özel bakım sabununun yüksek bakım ve tedavi edici etkisini ilk kullanımdan itibaren gözle görülür derecede fark eder. Cildinizi yenileyen özel bakım sabunu güneşin zararlı ışınlarından korunmanıza yardım eder. Cildinizi sağlıklı, sorunsuz, rahat şekilde temizleyen orijinal sabun, ciltteki ölü derileri temizleyerek deriyi canlandırır. Renk açma özelliği sayesinde ciltteki renk eşitsizliklerin ortadan kaldırır.

Domates Sabunu Nasıl Kullanılır?

Domates sabununun kullanımı düzenli, doğru ve özenli şekilde yapıldığı takdirde kişinin cilt ve saç sağlığı üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Vücut, saç ve cilt bölgesi su ile köpürtüldükten sonra hassas şekilde masaj yapılır. Köpürtme işlemi aşamasında 2-3 dakika bekledikten sonra temizlenen bölge köpük gidinceye kadar bol durusu ile durulanmalıdır. Doğal, organik yağ ve bitki özlerinden üretilen natürel sabun cilt problemlerini en az seviye indirerek ağrı, kaşıntı, egzama gibi problemleri ortadan kaldırır.

Domates Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Domates sabununun gün içinde kullanımı en az ikidir. Yukarıda belirtilen doğru yıkama tekniklerini kullanarak saç ve cilt sağlığınızı rahatlıkla koruyabilirsiniz. Cilt hücrelerini yenileyen özel bakım sabunu saç dökülmesi, mantar, kaşıntı, sivilce gibi pek çok cilt problemini ortadan kaldırarak cildinize peeling görevi görür. Saçlarınızı kısa sürede daha gür, sağlıklı ve yumuşak şekilde uzamasına yardım eder. Saçlarınızı kökten uca besleyen özel ürün saç derinizi güçlendirir.

Domates Sabununun Zararları Nelerdir?

Domates sabununun zararları cilt sağlığınızı koruyan özel üretim sabunun gençleştirici,  özel iksir değerindeki yaşlanma karşıtı özellikleri sayesinde genellikle yoktur. Yukarıda belirtilen yıkama şeklini doğru şekilde uyguladığınız takdirde yaşlanma sürecinde zamana bağlı ortaya çıkan çizik ve yaşlılık belirtilerinden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Faydaları saymakla bitmeyen orijinal, doğal, natürel içerikli domates sabunu vücut sağlığı gelişiminizi destekleyerek kozmetik dünyasında oldukça yoğun ilgi görür. Antibakteriyel yapısı, yatıştırıcı, yumuşatıcı özelliği ile ön plana çıkan antiseptik ürün, ıslak vücuda ve cilde köpürtülerek uygulanır. Maske gibi birkaç dakika bekledikten sonra bol duru su ile yıkayarak sabunun mucizevi, gençleştirici etkilerini ilk kullanımdan itibaren hemen fark edersiniz.

Domates Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Domates sabununun satış fiyatı 27TL ile 50 TL arasında değişmektedir. Doğal domatesten üretilen cilt beyazlatmaya yardımcı domates çekirdek özlü sabunun fiyatları, ürünün marka kalitesine, tekli, çoklu ambalaj miktarına ve içeriğinde kullanılan bitki özü çeşitliliğine göre değişmektedir. Bütçenize uygun kolayca satın alabileceğiniz orijinal domates sabunu fiyatları yukarıda belirtilen faktörlere bağlı olarak her dönem güncellenmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.