Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

En İyi 5 Kolonya Tavsiyesi

31-10-2021 00:00
En İyi 5 Kolonya Tavsiyesi

Geçmişten günümüze modası hiç geçmeyen kolonya, ferahlatan ve serinleten özellikleri ile evlerin baş köşesinde olmaya devam ediyor. Özellikle pandemi dönemi ile birlikte günümüzde artan hastalık ve çeşitli mikroplar, kolonyanın kişisel temizlik için kullanımını ciddi oranda artırmış gibi gözüküyor.

Bu nedenle artık kolonyalar işlevlerinden bağımsız olarak özel esanslar, farklı aromalar ve kişisel zevke uygun kokular ile üretilerek kullanıcılara sunuluyor. Agarta Bitkisel Kozmetik ailesi olarak farklı kokular ile üretilen kolonya çeşitlerini araştırarak sizler için en iyi 5 kolonya tavsiyesi belirledik. Buyrun yazımıza!

Kolonya Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kolonya ürününün kolay ulaşılan bir ürün olması ve birçok markette rahatlıkla bulunabilmesi göz önünde bulundurulduğunda kolonya alırken nelere dikkat edilmeli konusu daha da önem kazanıyor.

Sağlıklı koşullarda üretilmeyen bir kolonya, faydadan çok zarar verebilir. Bu nedenle kolonya alırken düşük kalitede ve bilinmeyen markaların tercih edilmesi sağlığınız açısından tehlike oluşturabilir.

Kolonya alırken;

  • Görünüş olarak berrak olmasına,
  • Tortu vs. maddeler içermemesine,
  • Bulanık olmamasına,
  • Kokusunun yerinde olmasına özellikle dikkat etmek gerekir.

Unutmayınız ki sağlıksız koşullarda üretilen ve içinde metil alkol bulunan kolonyalar size telafisi mümkün olmayan çeşitli zararlar verebilir. Bu tür kolonyalar solunum sistemi, egzama, koku duyularında hasar hatta körlüğe varan rahatsızlıklara yol açabilir. Ayrıca satın alınan kolonya 80 derece olmasına dikkat etmek mikropları öldürmesi için önemli bir husustur.

Kolonya tercih ederken bilinen markaları takip etmek, ekonomik nedenlerle firması ve markası olmayan ürünleri satın almamak en iyisidir. Sık sık kullandığımız bu ürünleri alırken güvenilir kaynaklardan kolonya önerisi alarak alıncak kolonyaya karar vermek iyi bir yöntemdir.

En İyi Kolonya Marka ve Fiyatları

Ferahlatmasının yanı sıra kişisel hijyen için de günümüzde yoğun olarak tercih edilen ürün olan kolonya söz konusu ise, her kolonya markası ürününün aynı performansı vermesini beklemek yanlış olacaktır. Piyasaya çıkan yeni ürünleri, farklı markaları iyi araştırmak ve mümkünse alınan kolonya tavsiyesi ile hareket etmek gerekir.

Farklı kolonya çeşitleri ile son yıllarda ön plana çıkan ve doğal kozmetik ürünler ile dikkat çeken kolonya markalarından birisi Agarta Kozmetik'dir. Agarta Kozmetik'in şık tasarıma sahip ve hoş kokulu kolonyaları, fiyatlarının da uygunluğu göz önüne alındığında kolonya severlerin yeni gözdesi olacağını söylemek abartı olmayacaktır.

Eyüp Sabri Tuncer ve Rebul gibi köklü geçmişe sahip olan markalar da kolonya seçerken tercih edilen diğer firmalardır. Geçmişten gelen tecrübe ile kolonya çeşitliliğini her geçen gün artıran bu markalar şık tasarımlı şişeleri ile de ilgi çekmeyi başarmışlardır.

Selin kolonya ise yine köklü geçmişe sahip ancak klasik kokulardan vazgeçmeyen bir marka olarak bilinir. Kolonya sevenlerin tercih ettiği Selin kolonya, kaliteli ürünleri ile kolonya tavsiyesi listelerinden her zaman kendine yer bulur. 

Ferah kokuları ve esans çeşitliliği ile Duru kolonya da yine sık tercih edilen diğer bir kolonya markası olmuştur. Çeşitli boyutlardaki şişelerde satın alınabilen Duru kolonya sık kullanılan markalar arasında ön plana çıkar.

En İyi 5 Kolonya Tavsiyesi

En iyi kolonya markası hangisidir? sorusuna cevap ararken çeşitli markalara ait kolonyaları fiyat, görünüm, esans, içerik gibi ölçütlere tabi tutarak sevebileceğinizi düşündüğümüz en iyi kolonyayları sizler için seçtik. En iyi 5 kolonya önerisi listesi içerisinde yer alan en özel kokulardan oluşan seçenekler şöyle:

1. Agarta Aqua Kolonyası

Rahatlatıcı ve serinletici etkiye sahip olan Agarta aqua kolonya hem modern kokusu hem de oldukça şık tasarımı ile dikkat çeken bir üründür. Kokusunun yanı sıra mikroplara karşı da etkili olan Agarta aqua kolonya; hem günlük kullanım hem misafire ikramlık hem de sevdiklerinize hediye etmek için ideal bir kolonya çeşitidir.

2. Eyüp Sabri Tuncer Bodrum Mandalinası

Eyüp Sabri Tuncer bodrum mandalinası, mandalinanın sakinleştiren kokusu ve enerjisi ile dikkat çeken farklı bir üründür. Özellikle mandalina kokusu sevenlerin rahatlıkla tercih edebileceği ve şık şişesi ile de evlerinizin baş köşesine koyabileceğiniz kaliteli bir kolonyadır.

3. Rebul Jasmine Kolonya

 

Çiçek kokularından hoşlananlar için ön plana çıkan bir diğer kolonya tavsiyesi ise Rebul Jasmine’dir. Yasemin çiçeklerinin muhteşem kokusu ile Rebul kalitesini bir araya getiren bu ürün, farklı meyve ve çiçeklerin kokteyli ile üretilen farklı tarzda ve modern kolonya arayışı olanlar için alternatiftir.

4. Selin Bahçe Gülü Kolonyası

 

Klasik kokulardan biri olan gülden vazgeçemeyenler için Selin bahçe gülü kolonyası iyi bir tercih olacaktır. Selin kolonya aynı zamanda cruelty free kavramı ile yani hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka olarak da ön plana çıkan bir firmadır. Gül kokusu sevenler bu kolonyayı rahatlıkla tercih edebilirler.

5. Agarta 80 Derece Limon Kolonyası

Geleneksel kolonyanın vazgeçilmez esansı limon ile doğallığın adresi Agarta markası birleşimi ile oluşan Agarta limon kolonyası sadece sizi ferahlatmakla kalmaz aynı zamanda virüs ve mikroplara karşı da üstün koruma sağlar.  Kişisel hijyenin yanı sıra muhteşem ferahlığı ile Agarta limon kolonyası kolonya tavsiyeleri listemizde yerini alıyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.