Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Greyfurt Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

04-09-2022 00:00
Greyfurt Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?

Greyfurt sabunu vitamin ve mineral değerleri bakımından zengin olan, yüksek yüksek pektin içeren, hücreleri koruyan bir üründür. Karotenoid ve likopen açısından zengin olup özellikle Akdeniz iklim kuşağında yetiştirilen greyfurttan üretilir. Dünyada yetişen yerli greyfurt çeşidi ülkemizde ekonomik değere sahip olup saç ve cilt bakım uygulamalarında kullanılarak pek çok kozmetik ürününde tercih edilmektedir. Yüksek C vitamini içeren orijinal sabun cildinizin daha genç, pürüzsüz ve iyi şekilde görünmesini sağlar.

Greyfurt Sabununun Faydaları Nelerdir?

Greyfurt sabununun faydaları özellikle cilt sağlığı üzerinde etkilidir. Yüksek C vitamini bileşenine sahip özel üretim sabunun vücut sağlığını güçlendiren faydalarından bazıları şunlardır:

· Cilltte oluşan koyu leke, kaşıntı ve mantar problemini giderir.

· Güneşin zararlı etkilerine karşı da korunmanıza olanak sağlayan özel üretim sabun kırışıklık ve yaşlılık lekelerini önemli ölçüde azaltır.

· Ciltteki gözenekleri temizleyerek sivilce yara ve alerjen oluşumunu engeller.

· İçeriğindeki retinol, antioksidan değerleri cildinizi esnekleştirerek cilt hücrelerini yeniler.

Greyfurt Sabunu Ne İşe Yarar?

Greyfurt sabununu kullananlar içeriğindeki doğal salisilik asit, yüksek C vitamini ile yağ dengesi sunan, ciltteki gözenekleri kapatarak cildi güzelleştiren ürünün pek çok faydalı özelliğe sahip olduğunu fark eder. Hasarlı cildi yenileyerek derinlemesine besleyen greyfurt sabunu cilde etkin pigmentasyon tedavisi uygular. İçeriğindeki maddeler zararlı bakteri, virüs, mantarlardan korunmanıza yardım eder.

Greyfurt Sabunu Nasıl Kullanılır?

Greyfurt sabununun kullanımı aşamasında su yardımı ile vücut, cilt ve saç yüzeyini köpürterek 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru suyla durulamanız tavsiye edilir. Saçlarınızı gürleştirerek daha bakımlı, yumuşak şekilde uzamasına yardım eden doğal sabun en iyi doğal antibiyotik görevi ile saç ve cilt sağlığını korur. Saç köklerine etki eden özel yağ kombinasyonu içeren greyfurt sabunu mantar, virüs, iltihaplanma gibi pek çok cilt sorunlarına karşı cilt sağlığınızı korur.

Greyfurt Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Greyfurt sabununun gün içindeki kullanımı ikidir. Yukarıda belirtilen doğru, hassas yıkama tekniklerini kullanarak cildinizi derinlemesine arındırabilir; nefes aldırarak gelişimini hızlandırabilirsiniz. İçeriğindeki yüksek vitamin, su dengesi oldukça özgür, ferah, rahat şekilde hareket etmenize yardım eder.

Greyfurt Sabununun Zararları Nelerdir?

Greyfurt sabununun zararları ürünün natürel, iyileştirici özel bakım etkisi sayesinde genellikle yoktur. Düzenli, hassas, doğru şekilde kullandığınız takdirde vücut, cilt ve saç sağlığı üzerinde yüksek onarıcı, iyileştirici, sağlıklı, bakım etkisini fark ettirir. A,C, E vitamini ve antioksidan bakımından zengin olup serbest radikal dolaşımını engeller. Cildi dış etkenlere karşı koruyarak cilt direncini artırır. Cilde ışıltı kazandıran özel bakım sabunu sağlıksız görünen cilt hücrelerini yenileyerek güçlendirir.

Cildinizi güneşin cilt için zararlı olan ultraviyole ışınlarından korur. Yaşlanma sürecini yavaşlatarak ilk kullanımdan itibaren cilde oldukça genç, dinamik, canlı ve ışıltılı görünüm kazandırır. İçeriğindeki aktif bileşenler kuru ciltleri nemlendirerek pamuksu, yumuşacık bir görünüm sağlar. İçeriğindeki fito kimyasallar karaciğer toksinlerini arındırdığı için oldukça özgür, rahat, nefes alırsınız. Bazı ilaçlarla etkileşime giren orijinal, özel üretim sabunu, ilaç kullanan kişiler mutlaka doktor tavsiyesi ile kullanmalıdır.

Greyfurt Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Greyfurt sabununun fiyatı gramına ve içeriğine göre değişkenlik göstermektedir. Bütçenize uygun olarak satın alabileceğiniz, yüz, vücut, cilt sağlığınızı koruyan özel bakım sabununun fiyatı marka kalitesi, tekli, çoklu ambalaj yapısı, miktarı ve içeriğinde kullanılan çeşitli bitki özlerine göre değişmektedir. Saçlarınızı kökten uca besleyen cildinizin oldukça yumuşak, dinamik, estetik ve canlı görünmesine olanak sağlayan özel sabun günümüzde kozmetik alanında oldukça tercih edilmektedir. Cilt bakım ürünleri arasında popüler şekilde kullanılan greyfurt özü ve yağından oluşan greyfurt sabunu cildinizi hiç olmadığı kadar genç, pürüzsüz, doğal ve güzel bir görünüme kavuşturur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.