Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Güzellik Sabunu Faydaları Nelerdir?

18-01-2021 00:00
Güzellik Sabunu Faydaları Nelerdir?

Güzellik sabunu hakkında bilgi vermeyi hedeflediğimiz yazımızı umarız beğenirsiniz. Agarta Kozmetik olarak en faydalı bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

Cildimiz dış etkenlere karşı bizi çevreleyerek koruyan, toplam alanı yaklaşık 20 fit kare olan vücudun en büyük organıdır. Bu organ bizi mikroplardan ve elementlerden korurken, vücut ısısını düzenlemeye de yardımcı olur. Dokunduğumuz bir objeyle ilgili fiziksel bir fikre sahip olmamızın başlıca kaynağıdır.

Birden çok işlevi olan cildimizin temel gereksinimleri olan bakımları aksatılmamalı. Aksi takdirde, ilk zamanlardaki sağlıklı görünümüne kavuşmak için hem çok ciddi süre hem de ciddi bütçe gerekebilir. Cildimizin ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminleri dengeli beslenerek alamadığımız takdirde, doğal yollarla bitkisel içerikli kremler, sabunlar, yağlar vasıtasıyla da alabiliriz. Düzenli ve istikrarlı bir bakım her zaman daha etkili bir çözüm sunar.

Cildinize verdiğiniz hassasiyeti bilerek bitkisel özlerle hazırladığımız güzellik sabunu bir cildin sahip olması gereken tüm gereksinimleri barındırır. Cildinizin ihtiyaç duyduğu nem miktarına ulaşması çok önemlidir. Bir cilt yeteri kadar nemlendirilmezse ya da gerekli nem takviyesini sağlayabilecek ürünler kullanılmazsa erken kırışma, yaşlanma, kuruluk gibi sorunlarla karşı karşıya kalınabilir.

 

Güzellik Sabunu İçeriğinde Ne Bulunur?

Güzellik sabunu içerisinde argan, jojoba yağı, shea butter, avakado ve buğday barındırır. Her bir içeriğin daha yoğun bulunduğu ayrı ayrı sabunları kullanmak da tercih edilebilir. Fakat bir cildin ihtiyacı olan tüm yağ, mineral ve vitaminleri toplu olarak, tek bir üründen alması her zaman daha kullanışlı ve daha kısa süreli bir çözümdür. 

Sağlıklı bir cildin nem oranının doğru olması gerekir. Nemsiz kalan cilt zamanla kurur ve ölür. Cildimizin bariyeri nemdir ve güzellik sabunu içeriğindeki nem tutucu bileşenler sayesinde cildinize sahip olması gereken nemi sağlar. Proteinler ve besinler açısından zengin olan avokado, kuru cildi yatıştırmaya ve beslemeye yardımcı olur. Güzellik sabunu içeriğindeki avokado sayesinde cildinizi nemlendirir.

Ayrıca içeriğindeki jojobo yağı sayesinde komedojenik değildir. Bu gözeneklerinizi tıkamayacak bir sabun olduğu anlamına gelmektedir. Birçok sabun kişilerde alerji yapabiliyor. Fakat bu cilt bakım sabunu kesinlikle hipoalerjeniktir ve her cilde uygun olup alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermez. Jojoba yağı sayesinde de cildinizi yatıştırarak esnekliğini arttırır.

İçeriğinde bulunan buğday sayesinde sağlıklı yağları da bünyesinde barındıran güzellik sabunu; yanı sıra harika bir bitkisel protein kaynaklı sabundur. Aynı zamanda iyi bir magnezyum, çinko, tiamin, folat, potasyum, E vitamini ve fosfor kaynağıdır. Bu özellikleri barındıran Agarta Bitkisel Sabun, antioksidan özelliklere karşı tam bir koruma kalkanı geliştirmektedir.

Shea butter bulunduran güzellik sabunu, içeriği sayesinde gözeneklerinizi tıkamadan nemlendirme işlemi görür. UV ışınlarından koruma sağlayan shea butter sayesinde, dermatit egzama sedef hastalığı gibi cilt rahatsızlıklarına karşı korur. Güzellik sabunu kullanımı sonrası cildinizde yağlı bir kalıntı kalmazken, gerilme hissi yaratacak bir kuruluğa da sebep olmaz. Tüm bu içeriklerin birbiriyle uyum içinde bir arada bulunduğu güzellik sabununu güzelliğinize güzellik katmak için Agarta Kozmetik'in internet sayfasından satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.