Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sevgililer Gününe Özel Bakım Önerileri

07-02-2024 19:03
Sevgililer Gününe Özel Bakım Önerileri



14 şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor.Sevgiyi, bağlılığı ifade eden bu özel gün, unutulmaz anılar biriktirmek için fırsat sunar.Bu anlamlı günde güzel ve sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyorsanız, cilt bakımına biraz ekstra zaman ayırmak ve özen göstermek iyi bir fikir olabilir. İşte Sevgililer Günü'nde cilt bakımınıza katkıda bulunabilecek cilt bakım önerileri;
 
 

Vücudunuza Peeling Yaparak Kendinizi Şımartın

 
Kişisel temizliğin ilk adımlarından biri düzenli vücut temizliğidir.Vücudumuzda oluşan kötü kokulardan arınmamızı ve kendimizi iyi hissetmemizi sağlar.Güne enerjinizi yenileyerek başlamak için ılık su ile duş alarak başlayabilir, peeling yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.Bu sayede gözenekler rahatlar, stres ve gergin ruh hali ortadan kalkar.Vücuttan ölü derileri atmak ve mis gibi kokmak için Agarta Kabak Lifli Sabunu tercih edebilirsiniz.Kabak lifli sabunu cildinize nazikçe ve hafifçe masaj yaparak uygulamayı unutmayın
 

Cilt Maskesi Yaparak Gözeneklerinizi Sıkılaştırın

 
Sevgililer Günü randevusu öncesi kusursuz bir cilde sahip olmak için yapılan cilt bakımı daha özel olmadılır.Sivilce, akne ,siyah nokta gibi cilt problemleriniz var ise düzenli cilt maskesi yapmak cildi gözle görülür bir şekilde düzeltmeye yardımcıdır. Agarta yeşil kil maskesi, içerdiği çay ağacı yağı ve lavanta özü ile gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur.Ciltte sebum üretimini dengeleyerek gün içerisinde oluşacak yağlanmayı kontrol altına alır.Cildiniz yağlı veya karma ise gün kil maskesi kullanarak cildinizdeki yağın dengelenmesini sağlayabilirsiniz.Bu sayede yapacağınız makyaj da gün boyu daha kalıcı olacaktır.
 

Cildinizi Nemlendirin ve Aydınlatın

 
Sevgililer gününde cildin pırıl pırıl ve sağlıklı görünmesi için Agarta C vitamini Serum kullanarak cildinizi canlı ve ışıltılı tutmanız mümkün.İçeriğinde yüksek oranda C vitamini, Niasinamid ve Zinc PCA içeren Agarta serumu cildinizi temizledikten sonra damlalığı ile cildinize nazikçe uygulayın.Citte renk eşitsiliği görünümünü azaltan C vitamini serumu cildinizin kusursuz görünmesine yardımcı olur.
Nemlendirilmiş bir ışıltılı ve duru bir cilt demektir.Serumu uyguladıktan sonra  Agarta Gündüz Kremi ile cildinizi nemlendirin.Böylelikle temiz,pürüzsüz ve eşit tonda bir cilde sahip olabilirsiniz.
 

İnci Beyazlığında Bir Gülümseme 

 
Sevgililer Gününde mutluluğunuzu göstereceğiniz gülümsemelerinizin bembeyaz olmasını isterseniz ağız ve diş bakımınıza özen göstermeniz gerekir.Güzelliğinizi tamamlayacak en önemli adımlardan biri sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olmaktır. Gülümsemenizle fark yaratmak için bu özel günden en az 5 gün önce düzenli ağız bakım rutinine başlamanızı tavsiye ederiz.Rutininize Agarta aktif karbon diş macunu veya bitki özlü diş macunu ile başlayarak 14 Şubat Sevgililer Gününde özgüvenli gülüşler sergileyebilirsiniz.
 
 

El Bakımı Yaparak Yumuşacık Hislere Sahip Olun

 
El bakımına gösterdiğimiz özen sadece kendimiz için değil aynı zamanda sevdiklerimizle duygusal bağımızı güçlendirmek için çok önemli.Dokunma duyumuzu hissettiğimiz ellerimiz içgüdüsel olarak duygularımızı hissetmemize yardımcı oluyor. 14 Şubat Sevgililer Günü ellerimizin sürekli neme ihtiyacı olduğu dönem olan kışın soğuk günlerine denk geliyor.Bu nedenle ekstra bakım yapmamız gereken ellerimiz için yoğun ve zengin içerik yapısı ile Agarta yoğun bakım el kremini kullanabilirsiniz.Yağlılık bırakmayan ve hızlı emilen yapısı ile pamuk gibi ellerinizle kalbinizde yer edecek duygulara yer açabilirsiniz.
 
 

Dudak ve Göz Çevresi

 
Sevgililer Günü'nde  Göz çevresi bakımı hem bakışlarınızı hem de o güne özel yapmış olduğunuz makyajı etkiler.Nemsiz ve kuru olan göz çevresini pürüzsüz ve sağlıklı bir görüntüye kavuşturmak için  Agarta Göz çevresi bakım kremini cilt bakım rutininize eklemeyi unutmayın.Hassas ve ince göz çevresini onarır yorgunluk belirtilerinin giderilmesine destek olur. Bunun yanı sıra, kurumuş ve çatlamış dudaklarınız var ise makyaj yapmadan önce sık sık dudaklarınızı nemlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.
 

Sade Bir Makyaj Yapın

Cilt bakımınızı tamamladıktan sonra artık makyaj yapmaya başlayabilirsiniz. Romantik bir görünüm için yumuşak pembe bir allık, hafif bir far ve maskara ile cildinizin güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz.Doğal, nude tonlarda bir makyaj, dudaklarınıza hafif bir parlatıcı sürerek romantik ve sevimli bir görünüm ile sevgilinizi etkileyebilirsiniz.


Saçlarınızı Şekillendirin

Son olarak, saçınızı şekillendirmeye geçebilirsiniz. Kendinizi rahat hissedebilceğiniz dağınık bir topuza saç örgüsü ekleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Sıkı toplanmış atkuyruğu, yumuşak kumsal dalgaları, veya romantik örgüler 14 şubat Sevgililer Günü için seçebileceğiniz saç modelleri arasındadır.
 
Sevgililer Günü, romantik ilişkileri kutlamak ve sevdiklerinize duygusal bir şekilde ifade etmek için güzel bir fırsat sunar. Ancak, önemli olanın sadece bu özel gün değil, yıl boyunca süregelen sağlıklı ve anlamlı bir ilişki olduğunu unutmamak önemlidir.


Agarta Bitkisel Kozmetik Tüm Ürünlerine Ulaşmak İçin TIKLAYIN!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.